Hjem

Forsyning

Nye teknologier, grøn omstilling, liberalisering, regulering og krav om effektiviseringer er hverdagen i forsyningsvirksomheder

Handlerum til ledelse

Det kræver sin ledelse at kunne navigere en forsyningsvirksomhed i et marked mellem det offentligt regulerede monopol og de frie markedskræfter. Der er pres på alle områder:

  • Forsyningssikkerhed og kvalitet overfor innovation og udvikling
  • Bæredygtighed og socialansvarlighed overfor lave takster
  • Effektivisering og optimering overfor indflydelse og lokale arbejdspladser

Dertil byder sektoren på en mangfoldighed af ejerskabsformer og en tilsvarende mangfoldighed i regulering og lovgivning.

Indsigt i og respekt for offentlige virksomheder

Rådgivning af virksomheder og institutioner, der befinder sig mellem den offentlige og den private sektor, er et Pluss-speciale. Vi har indsigt i, forståelse og respekt for disse særlige vilkår og de særlige drifts- og udviklingsmuligheder, det giver virksomheder, der er i bevægelse fra forvaltning til forretning, hvor både politik og marked stadig sætter rammerne.

Og vi står bag Dagens Dagsorden – Forum for Offentlige Bestyrelser (www.dagensdagsorden.dk). I det regi årets bestyrelseskonference samt kåringen af Årets Offentlige Bestyrelse, som i 2012 gik til Aarhus Vand, i 2014 til Holbæk Forsyning og i 2015 til Hjørring Vandselskab.